Frisk, tillslut!

Hejsan!
Äntligen är jag frisk, har varit hemma i ca en o en halv vecka lidandes med bultande huvudvärk och morgontrötthet - fast hela dagen.
Så nu taggar jag tills imorgon! Julfest, hihi, dock kan jag inte Lucia-låtarna. Ingen kommentar

Ska snart blogga om ridpasset. Så länge kan ni få se en bild från när jag o Petra var på Jedwardkonserten, AAHH minnen :'o

Ibland så kräks jag

Jag dör av söthet! Ni måste kolla på denna videon, kvaliteten är inte den bästa men slutet, så sjukt gullig c':
AAAWWWWW :3

Horseshow och huvudvärk

Hellu där!

Har varit sjuk - usch, därför har jag itne varit något vidare aktiv. Huvudvärk o ont i halsen. Men nu är jag väl ganska så frisk så nu väntar jag bara på att åka till Horseshow! c; Yep yep, kulkul (:
Egentligen skulle jag väl ha ridit idag, hästbyte, jag hade fått Estrella, dressyr. Men eftersom jag just varit sjuk + att jag hade antagligen inte hunnit eftersom det är horseshow hoppade jag över det.
Så nu sitter jag här, helt uttråkad och en pyttehuvudvärk men det hindrar mig icke från att gå på HS :'D
Jag har längtat hela året för detta (speciellt mässan) så jag tänker inte låta ett fånigt huvud stoppa mig från att gå på
det! Hoho
Allefall. Nu ska jag gå o göra i ordning mig! HARE GÖTT C:

Gibson 19/11

Hade Gibson igår, wiee ;'D
Det var hoppning, bana :)
Vi började rida fram dom självständigt, han kändes lite stel så jag försökte göra mycket volter för att mjuka upp honom. Annars kändes han ganska pigg, speciellt i traven så jag försökte få honom att spurta allt vad han kunde på långsidorna och få honom att trava det långsammaste han kunde på kortsidorna, medel i volt o en halt på mitten, sen försökte jag få honom så rak som möjligt på medellinjen och efter halva gjorde jag skänkelvikning, det gick bra och han blev mycket mjukare och mer lyhörd! c;
Sedan började vi galoppera fram hästarna i båda varven, det gick jättebra, jag försökte göra typ samma sak här, spurt på långsidorna, sakta på kortsidorna.
Efter det skulle vi börja hoppa, här är en illustrerad skiss över banan (jag tror till och med jag fick med rätt färger på bommarna^^)
Vi började med de ljusblå travbommarna, där vi gjorde en snäv volt och red över dom. Sedan det blågula räcket med travbommar.
Det gick jättebra, han var inget kinkig alls.
Sedan skulle vi hoppa det + studsen efter. Vi gjorde alltså en båge efter räcket. Det gick bra här med, men han började bli lite småkinkig...
Efter att vi gått igenom alla hinder skulle vi hoppa hela banan, dvs först travbommarna i volten, sedan räcket, studsen, och oxern med galoppbommar.
Här var han jättesur. Han gjorde små bockningar men tog sig över alla hinder, fram tills efter studsen... Då gjorde han en jättebockning och ja jag vet inte riktigt men jag flög fram på halsen o slog i huvet (haha fråga mig inte hur jag lyckades) men jag satt kvar, han fortsatte att tjura men hoppade det sista hindret sedan.
Förutom den sista gången är jag jättenöjd med ridpasset, jag älskar Gibson (förutom i boxen) och hoppas att jag får honom på F-träning^^ Helen sa att det gick ganska bra för mig när jag red honom så jag kan alltid hoppas på det bästa!
Nästa vecka är det hästbyte, vi kanske skulle byta tillbaka till de första hästarna vi hade dvs jag får åsna = Estrella! Hon är söt, men väldigt trög och stoig dvs, åsna ^o^

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH osv osv

Petra hittade en video från Jedwardkonserten, man ser oss stå ganska långt fram mot scenen vi har jedheads på oss (ser ut som vita papper som sticker upp) Man kan inget annat än digga skriket i början! "HOOH"

Men det var inte allt! Här ser man när jag o Petra står och hoppar, herregud vad failat det ser ut jag dör av garv! Jag avlider, seriöst! x'D

Ledsen för inaktiviteten

Missed me? c;
Ja som rubriken säger!  Men jag har verkligen inte orkat blogga ;'c
Mee nu ska jag nog köra igång igen, hehe sitter just nu o letar bilder till min header! Går sådär. Många bilder blir det i alla fall x')
Men men men. Jag snodde denna bild från Issas blogg som ett tidsfördriv medans jag bloggar på nytt 8')
Bad. Broken. Whore. Känns ju bra.

Gästbloggar i Heddas blögg

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej.
Dåååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå.
Tvtablååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå.
Tååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå.
JaG GäStBlOgGaR! :D
Jag heter Emma och jag GäStBlOgGaR!
Som sagt så GäStBlOgGaR jag! :D
Jag sitter i Heddas kökssoffa och GäStBlOgGaR!
WoohoooooO!
Efter jag har GäStBlOgGaT ska jag & Hedda på konfa... *falskt smajjl*
HEJ DÅ!
/ Emma!
www.xxryttarexx.blogg.se
<- En bra låt! :D

Äntligen hemma efter en inte speciellt lugn dag

Hahah, jag som hade trott att jag skulle få en skön dag då jag kunde slappa och göra sånt som jag tyckte var nödvändigt men ooh så fel jag hade!
Det började med att morbror o hans fru kom förbi med Angie (deras toypudel) och så skulle vi alla (de + jag & mamma) äta lunch nere hos mormor som bor cirka hmmm få seee nuuuu 25 meter ifrån oss.
Efter det gick vi till kyrkogården och satte ett ljus för min morfar (fars dag idag ju).
Men Angie frös (även fast hon hade en camoflagejacka med pälskrage hihih) o efter ett tag gick vi hem.
Efter det åkte jag och mamma till Gränby för att vi skulle köpa VÄRLDENS finaste klänning på veromoda men så klart, fanns den inte där! :(
Sånt händer o fötter men ska kolla om den finns kvar i Mariestad.
Efter en stund åkte vi hem och åt middag hos mormor.
Sen, gick vi hem, o nu sitter jag här och lyssnar sönder en gammal låt aka Decoy Woman.
Såå jaa, lyssna på den om ni vill! ;)
Nej nu ska nog jag ta o göra nåt vettigt av min dag... Som att måla naglarna! Jag ska försöka mig på water marble en gång för alla, ni får se hur det blir sen... Uhhu :$

Emmas blogg!

Jag tycker verkligen att alla borde besöka Emmas blogg!
http://www.xxryttarexx.blogg.se en bra blogg för er som gillar hästar! c; 

Svar till EmMa!

Svar: Nej det går tyvär inte :( Min farmor och farfar tog med det från USA ja! :) Men jag ska helt klart fylla på mitt förråd när jag åker till Chicago i pingst!

Ä L S K A


Gibson 12/11 ...och Reese's

Ridpasset idag var jättekul! Vi hade galopplektion.
Gibson hade bett idag vilket kändes lite ovant eftersom han hela tiden tuggade på bettet och ryckte med huvudet men det gick bra ändå.
Vi började med att rida fram i skritt och trav. Jag satsade mest på tempoväxlingar och volter.
Sedan skulle vi galoppera hästarna på fyrkanten i båda varven. Han kändes ganska seg, så jag försökte få honom att springa på och ta lite större steg men det gick väl inte sådär super haha.
Sedan skulle vi börja med evighetsövningen. Den gick ut på att vi skulle göra som en "vänd igenom volten" och i andra bågen skulle vi fatta galopp och galoppera halva voltspåret runt.
Vi lade upp stigbyglarna o började med övningen. I början gick det inte alls bra för mig då jag var alldeles för tätt bakom Dixie och då gick det ju inte alls.
Men efter ett tag gick det mycket bättre, Gibson fattade precis vad det handlade om och var så duktig så förutom att han ville gena lite efter andra bågen.
Förövrigt är jag jättenöjd med ridpasset, Helen sa att detta var min bästa gång på terminen så jag blev jättenöjd! :)
Jag älskar Gibson, han är riktigt rolig att rida!
Ridpasset idag var jättekul! Vi hade galopplektion.
Gibson hade bett idag vilket kändes lite ovant eftersom han hela tiden tuggade på bettet och ryckte med huvudet men det gick bra ändå.
Vi började med att rida fram i skritt och trav. Jag satsade mest på tempoväxlingar och volter.
Sedan skulle vi galoppera hästarna på fyrkanten i båda varven. Han kändes ganska seg, så jag försökte få honom att springa på och ta lite större steg men det gick väl inte sådär super, haha.
Sedan skulle vi börja med evighetsövningen. Den gick ut på att vi skulle göra som en "vänd igenom volten" och i andra bågen skulle vi fatta galopp och galoppera halva voltspåret runt.
Vi lade upp stigbyglarna o började med övningen. I början gick det inte alls bra för mig då jag var alldeles för tätt bakom Dixie och då gick det ju inte alls.
Men efter ett tag gick det mycket bättre, Gibson fattade precis vad det handlade om och var duktig så förutom att han ville gena lite efter andra bågen.
Förövrigt är jag jättenöjd med ridpasset, Helen sa att detta var min bästa gång på terminen så det var jättekul! :)
Jag älskar Gibson, han är riktigt rolig att rida!
Gubbus!
Här är en bild på Gibson, tagen från hemsidan.

Gööt mä Reese's
Sitter o mumsar Reese's nu... thihih världens godaste godis 8'D

Stallet, o stallet igen!

Helluu alla :)
I morse gick jag upp tidigt för att följa med mamma till stallet o träffa Anna vilket jag också gjorde. Jag satt där o frös i ca 2 timmar, sedan åkte vi hem o nu är jag här :D
Men snart blir det stallet än en gång. Dressyr, jag ska ha Gibson. Jag ser faktiskt verkligen fram emot det, Gibson är väldigt rolig i dressyr och jag hoppas att vi ska ha skänkelvikningar... Nej men ärligt, gud vad jag längtar till ridpasset! :D
Kommer att berätta om det senare!
Men nu ska jag äta min nötkräm and I'll see you lateeeerr! c;
YUM

Asså åhh.. Beroende

Japp, nu är jag officiellt beroende av Guns N' Roses.
Men ärligt, hur bra är dom inte?

Katolska kyrkan o en massa annat

Hellu hellu i lingonskogen
Yes, äntligen fredag. Vilka här ska se på idol? Jag ska i alla fall :D
Idag var vi på studiebesök i katolska kyrkan där vi träffade syster Ingrid, en lustig prick.
Sen gick jag på stan med Natta, Petra o My. :)
Jag hade tänkt köpa en ursnygg klänning på vero moda men... Jag märkte då att jag glömt pengarna hemma *såklart, suck* Så det är bara ut igen imorgon...
Förövrigt hade jag kul idag, jag o My gick typ runt och kände på allt som var mjukt... hoho.. c':
Jaa, förutom att jag håller på att bli sjuk var denna dagen bra c;
Imorgon blir det stallet då, jag tror vi ska ha dressyr och jag kommer antagligen att skriva om det ridpasset sedan :D Men nu är det inte i morgon och jag har tråkigt så jag försöker fundera ut något att göra... Hmm...
..Ja ja, tills vidare hare gött

Dör typ lite...

Axl som ung

Najs dag idag

Helluu där!
Idag har det varit ... chill 8D
Jag och Petra har ABSOLUT INTE garvat hela dagen idag... nejdå, inte alls! Och speciellt inte på kulturtiden då vi ska måla en tavla... Jag ska måla Haku som drake från Spirited Away, den här bilden :)
Haku i drakform från Spirited Away! <3
Snygg va? :D Jag ÄÄLSKAR DEN FILMEN !
Sedan efter ett lyckat gitarrspeleri har dagen tillbringats med en chokladpudding ;) that's guudie
Ja, detta var visst chokladpudding, inte den andra!
Mumsmums

Yes yes! Ny blogg o allt!

Jahopp, då har man äntligen skaffat sig en ny blogg! Hur det kommer gå vet ingen, heheh, men jag får väl i alla fall försöka! ;)
Här kommer jag att skriva om allt möjligt, japp allt som rör mitt liv ungefär! Du märker om du läser efter ett tag vad det handlar om, men just nu gäller det för mig att komma igång... Hihi! :)
Men ni kan ju alltid ge tips till vad ni vill se i bloggen? Något viktigt jag ska tänka på? Header & design fixar jag antagligen sen, Alice skulle hjälpa mig med headern TACK ALICE! Besök Alices blogg på http://www.connoz.blogg.se :)
I alla fall! Ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi imorgon!
Pusshej

RSS 2.0