Skriv din text här

Jag känner att jag bara lägger ut bilder på kläder.
Jag känner mig tråkig.
Hej då.

Jag. Vill ha. Dessa. Skor.


Tralala lilla molntuss


Jag fastnade just för Gina Tricots vårkollektion

ÅH vad jag älskar tie-dye. Jag är seriöst helt fast!
Något annat som slog mig var att en såndär svart klänning (nästan precis en sån faktiskt) hade jag med i min klädkollektion på kulturtidsprojektet

Jag har gjort en upptäckt!

Nämnligen en sida som heter http://www.crumbboss.com/. Där visar de hur man bakar en massa... Bakverk... EH. JA. Och jag blev så otroligt sugen på att baka! Får verkligen ta mig tid och göra det snart... De där cappucino-browniesen såg inte helt dumma ut!
Men inte nu. Nej, nu måste jag färglägga klart min surrealistiska bild och plugga lite kemi och SO och lite annat faktiskt men jag kommer säkert inte att göra det fast jag kände för att blogga men insåg när jag började att detta inlägget sög.

This Life


Home from Los Fjällos. w/ a dozen homeworks a studyin'

Egentligen behöver jag inte säga mer än att ta en närmare titt av min rubrik som är ganska så ful. Man får liksom ångestkänslor bara av att titta på den! Ajaj icke bra icke bra. Titta inte på rubriken.
Anyway, jag var ju i fjällen, go' vänner. I självaste Vemdalen! Vi åkte slalom två dagar och längd två dagar. Eller ja, längd och längd. Snarare åkte vi vessla upp till jaktstugan och åt våfflor med hjortronsylt och vispgrädde och sedan åkte vi ner (det var nerför hela vägen och jag ramlade tre gånger så mina ben är nu ganska så gröna) ca 2 kilometer.
Men slalomen var det ja! Ojoj du. Första dagen blåste det så infernaliskt att alla liftar utom en var stängda. All snö från backarna hade blåst bort och det var bara is, is, is. Dessutom kom vi inte ut i backen förrän klockan två, och efter fem åk skulle mamma absolut fika! Sen hann vi åka ca sju åk till innan vi åkte hem, hum.
Andra dagen var lite bättre! Men vi åkte först klockan halv ett och då skulle mamma hjälpa mormor till skidspåret där hon skulle åka längd. Jaha tänkte jag, det är ju bara ett par hundra meter så det går nog fort.
Gjorde det det? Nej.
Efter tjugu minuter kom mamma tillbaka och vi hann åka två åk innan mormor skulle hämtas och vi skulle äta lunch. Mamma sa "vänta du i restaurangen, det tar ingen tid".
Fyrtio minuter senare kom de båda glatt intraskandes.
Jo du minsann. Vad var det jag sa?
Vi fortsatte sedan att åka slalom. Mamma som åkte telemark tog sakta men säkert en sväng i taget och jag fick vänta vid liftkön i sisådär sju minuter varje gång, men det ledde faktiskt till att jag fick bevittna när en liten pojke vars pappa inte var rädd för att låta ful i mun ramlade av sittliften (precis när de startat så han gjorde inte illa sig).
Jaja, nog om mitt slalom.
Men vi lyckades även kompromissa oss till att åka och hälsa på mormors kusins familj i Sundsvall på vägen hem och slippa åka hela vägen direkt, så vi delade upp resan. Vi fick även chansen att träffa Niklas och Sheilas lille son Riccardo som är fyra och en halv månad! Han var väldigt söt. Jag ångrar nu att jag inte fotade honom.
Resan till Sundsvall var verkligen helt kaotisk. När jag tänker tillbaka skulle den nog platsa som ett avsnitt ur någon komediserie, herreminje. I can't even. Jag säger bara att jag fick sitta med en katt som var så stressad att hon svettades och hårade och mjällade. Ni skulle sett mina byxor, ingen vacker syn säger jag bara! Det hela slutade med att vi blev två och en halv timme försenad och vi tappade bort den hemmagjorda kattselen gjord av ett kattkoppel så vi fick använda ett rep och göra ÄNNU en hemmagjord kattsele men det visade sig sedan att kattkopplet fanns i mammas jackficka. Ni förstår hur mina resor ser ut! Eller nej, för jag har inte berättat något. HEH.
Men nu övergår igår till idag och det hela började med att jag föråt mig på geléhjärtan så resten av dagen har jag känt lukten av geléhjärtan vart jag än gick! Hu. Men imorgon älskar jag dem.
Jag red även, Chessie, hon var pigg och gla'. Tjuhu.
Och nu sitter jag här, sönderstressad och trött. Lyssna bara;
På måndag ska min bilduppgift vara inlämnad men jag är inte klar + är hos tandläkaren då och TAR BORT MIN TANDSTÄLLNING! WHOO! Och det är det 19:e! WHOOO!
Vi har även kemiprov på måndag och jag fattar inte ett skit! Jag behöver egentligen plugga men istället skriver jag ett sjuhundraårs långt blogginlägg som ingen kommer läsa, wow.
Jag har matte att ta igen, svenska att ta igen och på onsdag ska vi redovisa om ett land på franskan och jag ska redovisa om Algeriet men eftersom jag inte haft tillgång till att fortsätta på den när jag varit i fjällen är jag väldigt stressad nu, unnhh.. På onsdag har jag antagligen även SO-prov och på torsdag har jag hemskkunskapsprov där jag ska laga indiska köttbullar som jag aldrig har lagat förut så ingen aning om hur det går.
Japp, ni ser min hemskt hektiska vecka. Och ändå sitter jag här, vid min blogg och äter jordgubbar iklädd en blommig morgonrock.
Wow. I feel so low. Men jag orkar inte. Jag vill internetshoppa och göra om i mitt rum och sy min tröja och fixa mina hängslen och göra mina shorts och leta reda på ett par skor... Inte plugga!
Nej, nu måste jag plugga... Och dagdrömma om min framtida bil.
So long

alltså jag dör lite smått


KONY 2012


Det slog mig just...

...att på den där hemkunskapsuppgiften har jag gjort ännu mera fel. Det var nämligen så att jag trodde att man skulle skriva svaren i sin skrivbok men tydligen skulle man skriva de på papperet så på den första sidan finns inga svar. Jag tänkte skriva upp dem på papperet innan jag lämnade in men jag fick så bråttom och panik så jag hann inte. Nu finns det alltså inga svar på den första sidan och resten är fel det är jag helt säker på. Jag dör.
En annan sak är att vi har 25 franskaglosor tills imorgon. Jag har inte pluggat ett piss.
Skjut mig.

Tre ord - jag dör

Idag har jag plågat mig igenom denna oh-så-korta skoldag. Men helt ärligt;
Efter matten hade vi lite mer än två timmars hål och Aron ritade mig och en massa andra med röd penna så alla trodde vi hade sår överallt (det såg ärligt ut som om någon skjutit mig i nacken och skurit mig i handen)
Maten var den äckligaste på länge, alltså då menar jag groteskt äcklig gulaschsoppa
Hemkunskapen var inte mycket bättre den, tillochmed mycket värre än hela skolveckan sammanlagt. Jag satt ärligt talat i en timme och fyrtiofem minuter med EN UPPGIFT som jag inte fattade ett skit av. Det hela slitade tragiskt nog med att jag i panik skrev ner någonting snabbt på papperet och i efterhand kom jag på att: 1. jag var inte klar och 2. vad fan var det jag skrev? Om hon betygsätter den här uppgiften kommer jag att få F--. Minst.
Livskunskapen segade sig förbi tills kulturtiden AKA "Vår Svenska Visskatt" drog igång. Jag och Levin försökte desperat att börja skriva ett manus på vår teater vi ska visa upp. Jag tycker synd om de andra som måste se den.
Efter skolan kunde jag äntligen andas ut och jag och Petra gick på kafé (Hugos Kaffe) där jag köpte en kaffe (allt kändes genast så mycket bättre) och en chokladkaka och Pop-Tarts så jag har ett förråd tills jag åker till fjällen nästa vecka. Chokladkakan åt jag upp direkt och nu ångrar jag mig men well well that's life.
Som tack för att ni tog del av detta tråkiga och tragiska inllägg bidrar jag här med en låt eller två varar en av dem har jag haft på hjärnan hela dagen och den andra är bara allmänt bra.

Min nya passion

Ärligt talat men förutom internetshopping är detta min absoluta passion....
Nämligen..
Pop-tarts!
oh mylanta alltså kolla bara!

denna smak heter som ni mycket väl ser "s'mores" (av "some more") och det är kex fyllda med smält choklad och marshmallow med chokladfrosting :') jag tipsar alla att äta dessa!

RSS 2.0