Bilderna från Mors Dag


Nay? YAY!

NU taggar vi stort fett skolavslutning imorgon. Haha ska typ vara borta hela lovet... Först Finland med Petra, sen landet, sen Alperna, sen landet, sen... ja den dagen den sorgen haha!
Bilder från mors dag kommer nog snart inrullandes! Förhoppningsvis...

Gibson 9/4 - 12 ~ Sista lektionen

Sista ridpasset för terminen. Känns faktiskt fett sorgligt eftersom jag lärt känna Gibson så bra under denna tid jag har haft honom. Men det var en bra avslutning i alla fall, förutom den delen att jag red barbacka på hans knotiga rygg vilket självklart ledde till ridsår. Men! Nog om det.

Vi skulle ha någon poängjakt eller så, olika tävlingar som gav olika många poäng. Först skulle vi rida runt i skritt/trav/galopp och hoppa ett hinder när musiken startade och den som var sist fick minuspoäng. Gibson tyckte det var mycket svårt i skritt så där samlade jag nog ett och annat -poäng...

Efter ett tag hade vi en travtävling, den som travade snabbast, med minus för galoppsprång. Gibbe travade på såå fint, med långa snabba steg och böjde så fiint på nacken. Vi fortsatte sedan med musikgrejen och sedan hade vi en hopptävling där man, med improviserade banor skulle ta sig över fem hinder på så kort tid som möjligt. Det tyckte Gibbus var riiktigt kul så han sprang som ett jihu, haha men min bana var så dålig så jag vet inte vad, men kom trea på den i alla fall! :D
Sedan hade vi mer musikgrej och ännu senare hade vi skrittävling med den häst som tog längst steg. Jag kom sist, haha inte direkt Gubbus grej det där med långa steg... Men trot eller ej om Gibson, han älskar när det går fort! Det tror man inte om honom vaa? :D

I alla fall är jag supernöjd över passet idag, Gibbe gick så fint i form så, och han lyssnade så duktig och var så lydig så! Ååh jag kommer verkligen sakna honom, hoppas, HOPPAS verkligen att jag får honom efter sommaren! :')


Petra vs. Hedda

Jaa, som sagt så var det ju det här med bakningen igår, till kemin. Jag och självaste Petra skulle baka cupcakes, och de blev ju, HEH, så otroligt bra. Okej de blev goda, men blev köket fint efter! Nej.
Allt började med att Petra kastade en näve glutenfritt mjöl på min arma obeväpnade kind, men då gav jag snabbt igen med lite mjöl i hennes hår, osv osv osv. Men efter lång tid blev cupcakesen klara och vi avnjöt våra verk tillsammans med sodastream med färgglada isbitar.


Jag har hört att bananflugor inte kan drömma. Jag är trött på att drömma!

Dagen idag har faktiskt varit ganska skön, med filmer och studiebesök på UNT. Följde sedan med Levin och Hanna till donken där Levin tryckte i sig tre cheeseburgare... Men, nu sitter jag här i min soffa och äter nötter och väntar på modern family. Det dåliga med den här dagen, förutom paintball på jumpan, är det värdelösa vädret som svek mig idag, och likaså mitt blogghumör. Nej, nu ska jag sluta innan en katastrof inträffar, vad nu det skulle vara. Så godnatt mina vänner, även fast klockan bara är åtta.


RSS 2.0