There's a strom claude going to Chic-ago

Holla!
Jag har egentligen ingen större blogglust idag, har mycket att packa och egentligen hinner jag inte nu heller, men jag kände att jag ville framföra en smärre nyhet! *trumvirvel* Imorgon åker jag till Chicago! MEN - det finns en hake bakom allt detta fantastiska. Tillexempel att jag har fyra prov och två inlämningsupgifter att ta igen efteråt, så jag kommer antagligen att bryta ihop mentalt. MEN DEN DAGEN DEN SORGEN som Helen säger, för nu ska här tusan has kul! Jag ska till PacSun, och se på Baseball (Cubs vs. Phillies) på Wrigley Field, se fontänen och Harbo Studios, denna veckan ska jag må BRA!
Jag kommer nog att blogga från USA, men om jag inte gör det... Äh skit i det i annat fall skriver jag efteråt. Kommer att fota massor (hoppas jag) men bloggbilderna i början kommer från iPoden, därför suger de.
I alla fall min dag idag SÖG, icke överdrift men min Hemska Kunskap ruinerade allt och jag hatar, hatar, HATAR Hemkunskap. Hem och kunskap, i två, i ett. Allt började med att jag glömde släcka lampan från toaletten och min lärare då fick ryck och sa något som "släcker du lamporna hemma själv eller?!?!" sen fortsatte all kaos därifrån och det hela slutade i en total kalabalik då jag ssnubblade på "det där är ju inte rätt!!!"-skafferi-dörren och tappade oljeflaskan så golvet blev som en... Ja helt enkelt som ett plastgolv med en stor fet oljefläck. Bara att tacka adjö till mina byxor, mina skor och mitt betyg i Hemskkunskap! Jag blir riktigt chockad om jag inte får F, av flera anledningar. JAG DÖR. Slut på detta värdelösa inlägg. Farväl, go'vänner!

Kommentarer
Postat av: isabelle

"hem & kunskap, i två i ett"


Design by: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0